CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Afyonkarahisar'da hizmete giren 275 eserin toplu açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.

Kentte büyük bir coşkuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanında on binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılış programı öncesi, Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eşi Emine Çoban, Belediye Başkan Yardımcıları; Ayfer Örten, Sabri Demirkapu ve Ziya Arı, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ile Belediye Meclis Üyeleri; Şükrü Genelioğlu, Betül Tarkan ve Günay Kart tarafından çiçeklerle karşılandı.

Belediye giriş katında hizmet veren Beyaz Masa Birimi'nde görevli personellerle bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Başkanlık makamına geçerek, Başkan Burhanettin Çoban'la görüşmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Afyonkarahisar'da ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Belediye hizmetleriyle ilgili brifing verdi.

Ziyaret sonunda, Afyonkarahisar Belediyesi Şeref Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu satırları kaleme aldı: "Afyonkarahisar'da bulunmaktan ve Belediyemizi ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Belediye Başkanımıza ve ekibine Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyareti sırasında, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve milletvekilleri ile birlikte il protokolü eşlik etti.

Tarih 15.03.2017 16:29:26

Tarih 04.04.2017 14:20:18

AFYONKARAHİSAR´A ÇAĞ ATLATTINIZ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu´
KARDEŞ ŞEHİR HAMM HEYETİNDEN BAŞKAN ÇOBAN´A
KUM VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI
Afyonkarahisar Belediyesi ile Karahisar Gençlik Merkezi ve Voleybol İl Temsilciliği?nin
Şehit Gazi Derneği
Güneşten Süzülen Damlalar
Kalkınma Ajansı
Site Tasarım Yönetim : Bilgi İşlem Birimi.