SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJELERİ BAŞLIYOR

SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJELERİ BAŞLIYOR

Afyonkarahisar merkez kentsel sit alanı içerisinde kalan mahallelerde tarihi dokuya uygun olarak sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Bu çerçevede, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından hazırlanıp kurul tarafından onaylanan projeler doğrultusunda, İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan işin yer teslimi, ihaleyi alan Barbaros Mühendislik şirketi ile İl Özel İdare, Belediye ve Konya Rölöve Anıtlar Müdürlüğü arasında yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Sütsatar ile Konya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü'nden gelen heyet ve yüklenici Barbaros Mühendislik şirketi yetkilileri yer tesliminin ardından sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışması yapılacak bölgede incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar’ın önemli turizm potansiyellerinden biri olan Mevlevi Türbe Camii etrafının bu projeyle bambaşka bir görünüme kavuşacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmalarıyla sadece Mevlevi Türbe Camii'nin değil, Afyonkarahisar Kalesi ve Ulu Camii etrafının da turizm potansiyelinin açığa çıkacağını söyledi.

Tarih 20.03.2017 10:39:23

Tarih 04.04.2017 14:23:06

KARDEŞ ŞEHİR HAMM HEYETİNDEN BAŞKAN ÇOBAN´A
KUM VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI
Afyonkarahisar Belediyesi ile Karahisar Gençlik Merkezi ve Voleybol İl Temsilciliği?nin
ALTIN ÇAĞINI YAŞAYAN BELEDİYE KENT´İN KADERİ
2009 yılından bu tarafa mahalle muhtarlarını dinlemeyi gelenek haline getiren Belediye B
Şehit Gazi Derneği
Güneşten Süzülen Damlalar
Kalkınma Ajansı
Site Tasarım Yönetim : Bilgi İşlem Birimi.