SUYUMU KORUYORUM PROJESİ HAYATA GEÇTİ

SUYUMU KORUYORUM PROJESİ

DÜNYA SU GÜNÜ'NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 22 Mart Dünya Su Günü'nü öğrencilerle birlikte kutladı. Çevreye duyarlı ve su tasarrufu konusunda sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek amacıyla hazırlanan ''Suyumu Koruyorum Projesi'' hayata geçirildi. Proje kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisinde ilk öğrenciler ağırlandı. Atatürk İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencilerinin katıldığı etkinlikte çocuklara su bilinci aşılandı.

HEM EĞLENDİLER HEM DE ÖĞRENDİLER

Akdeğirmen Barajı'ndan gelen suyun arıtılmasından şehrin kullanımına sunulduğu ana kadar tüm aşamaları yerinde gören öğrenciler, bu konuda görsel bilgi sahibi oldu. Ayrıca proje kapsamında hazırlanan animasyon filmi ile eğitimlerini tamamladılar. Eğitim sonunda öğrencilere suyun koruyucusu  katılım belgeleri ile içinde eğitici kitapların vb. bulunduğu hediye paketleri  verildi. Su ve Kanalizasyon Müdürü İhsan Kahveci de öğrencilere ziyaret sırasında eşlik ederek, merak ettikleri konularla ilgili bilgi verdi. Küresel ısınma ve artan nüfus ile birlikte azalan su kaynaklarının korunmasına vurgu yapılan ziyarette, öğrencilere; suyun bilinçli ve akılcı biçimde kullanılması gerektiği ve evlerinde su tasarrufuna dikkat etmeleri yönünde telkinlerde bulunuldu.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin maskotu Afi ve yeni yol arkadaşı Susu da ziyaret boyunca öğrencileri eğlendirdi. Hem yeni bilgiler öğrenen hem de eğlenen öğrenciler, eğitim sonunda Su ve Kanalizasyon Müdürü İhsan Kahveci ve teknik personele teşekkür etti.

Tarih 22.03.2017 16:36:25

Tarih 04.04.2017 14:26:04

BELEDİYE´DEN SU KESİNTİSİ AÇIKLAMASI
onkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İmaret C
15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİ UNUTULMAYACAK
Afyonkarahisar Belediyesi ve AKÜ Öğrenci Konseyi işbirliğinde, İstanbul Sanat Topluluğu t
HANE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
"Ambalaj Atıkların Geri Kazanımı" projesi kapsamında 31 Ekim-27 Aralık tarihleri arasında
Evlendirme için Gerekli Evraklar
Site Tasarım Yönetim : Bilgi İşlem Birimi.