AFYONKARAHİSAR´DA TÜRKÜ ŞÖLENİ [Video Haber]

AFYONKARAHİSAR’DA TÜRKÜ ŞÖLENİ

Afyonkarahisar Belediyesi, Türk Halk Müziğinin ünlü ismi İsmail Altunsaray'ı hayranlarıyla buluşturdu.  Afyonkarahisar Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen organizasyonda Türk halk müziğinin ünlü ismi Neşet Ertaş ekolünün en önemli temsilcisi olan İsmail Altunsaray’ı sevenleriyle buluşturdu.

Ünlü sanatçı İsmail Altunsaray, konserde birbirinden güzel türküler seslendirdi. İsmail Altunsaray türküleriyle kimi zaman duygulandırırken, seslendirdiği hareketli parçalarla da katılımcıları coşturdu.  İsmail Altunsayar’ın türkülerine eşlik eden katılımcılar, unutamayacakları bir gece yaşadı.

Atatürk Kapalı Spor Salon’unda düzenlenen konsere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Akın Yıldırım, Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Mustafa Güllü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya,  Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık,  Basın Yayın Birim Sorumlusu Ahmet Çoban, Kent Konseyi Birim Sorumlusu Çiğdem Araç Kızılkaya, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt,  Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ile  engelli bireyler, romanlar, aleviler ve çok sayıda sanatsever katıldı.  Gecenin sonunda Belediye Başkanı Burhanetin Çoban, ünlü türkücü İsmail Altunsaray’ı ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek çiçek verdi.

Tarih 30.03.2017 10:30:31

Tarih 04.04.2017 14:34:33

İLİŞKİLİ VİDEO
İsmail Altunsaray Türkü Konseri
 VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eşi Emine Çoban ile birlikte gerçekleştirdiği ev ziya
TÜRKİYE MUHTARLAR DERNEĞİ´NDEN ZİYARET
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,  19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar
ATATÜRK YOL KOŞUSU 5 KASIM´DA
Afyonkarahisar Belediyesi, kültürel ve sosyal etkinliklerinin yanı sıra halkımıza yönelik
Evlendirme için Gerekli Evraklar
Site Tasarım Yönetim : Bilgi İşlem Birimi.