BAŞKAN ÇOBAN´DAN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

"PEYGAMBER EFENDİMİZ BÜTÜN İNSANLIK İÇİN EN İDEAL ÖRNEKTİR"

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum haftası dolayısıyla bir mesajı yayınladı.

Nübüvvet silsilesinin son halkası olarak dünyayı şereflendiren Peygamber Efendimizin (s.a.v) mükemmel hayatıyla, her yaştan; kadın-erkek, küçük-büyük, zengin-fakir bütün insanlık için en ideal örnek olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kuran'ı Kerim'de birçok ayeti kerimede Efendimizin insanlık için en önemli bir yol gösterici olduğunun açıkça gösterildiğini söyledi.

Müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v) ümmet olmanın ve bu özel haftaya ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Peygamberimizi okumaya ve anlamaya, O'nun engin sevgi ve hoşgörüsüne, her biri ayrı bir hakikat taşıyan sözlerine, kısacası onun rehberliğine olan ihtiyacımız her zamankinden fazladır. Şimdi bize düşen, O'nu anmaktan ziyade anlamak ve hayatımızı O'nun öğretilerine göre dizayn etmektir. Bu vesileyle tüm İslam Âleminin ve hemşerilerimin Kutlu Doğum Haftası'nı kutlar, bu özel haftanın hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ederim."

Tarih 14.04.2017 14:08:25

UÇURTMANI AL, HIDIRLIK´A GEL
    Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl Hıdrellez Bahar Bayramı´nda düzenlenen G
TİYATROCULARA FİNAL YEMEĞİ
Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu ekibi, Akrones Termal Otel´de ağırlandı.  Genel S
BASKETBOL FEDERASYONUNDAN ZİYARET [Video Hab
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerini makamında
Güneşten Süzülen Damlalar
Kalkınma Ajansı
Site Tasarım Yönetim : Bilgi İşlem Birimi.