BAŞKAN ÇOBAN´DAN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

"PEYGAMBER EFENDİMİZ BÜTÜN İNSANLIK İÇİN EN İDEAL ÖRNEKTİR"

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum haftası dolayısıyla bir mesajı yayınladı.

Nübüvvet silsilesinin son halkası olarak dünyayı şereflendiren Peygamber Efendimizin (s.a.v) mükemmel hayatıyla, her yaştan; kadın-erkek, küçük-büyük, zengin-fakir bütün insanlık için en ideal örnek olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kuran'ı Kerim'de birçok ayeti kerimede Efendimizin insanlık için en önemli bir yol gösterici olduğunun açıkça gösterildiğini söyledi.

Müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v) ümmet olmanın ve bu özel haftaya ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Peygamberimizi okumaya ve anlamaya, O'nun engin sevgi ve hoşgörüsüne, her biri ayrı bir hakikat taşıyan sözlerine, kısacası onun rehberliğine olan ihtiyacımız her zamankinden fazladır. Şimdi bize düşen, O'nu anmaktan ziyade anlamak ve hayatımızı O'nun öğretilerine göre dizayn etmektir. Bu vesileyle tüm İslam Âleminin ve hemşerilerimin Kutlu Doğum Haftası'nı kutlar, bu özel haftanın hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ederim."

Tarih 14.04.2017 14:08:25

BELEDİYE´DEN SU KESİNTİSİ AÇIKLAMASI
onkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İmaret C
15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİ UNUTULMAYACAK
Afyonkarahisar Belediyesi ve AKÜ Öğrenci Konseyi işbirliğinde, İstanbul Sanat Topluluğu t
HANE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
"Ambalaj Atıkların Geri Kazanımı" projesi kapsamında 31 Ekim-27 Aralık tarihleri arasında
Evlendirme için Gerekli Evraklar
Site Tasarım Yönetim : Bilgi İşlem Birimi.