BAŞKAN ÇOBAN´DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN ÇOBAN'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm Afyonkarahisarlıların ve İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olması dileğinde bulundu.

Kandil gecelerinin, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel geceler olduğuna dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban, şunları kaydetti.

"Kandiller geçidinin Miraç durağında bu gün manevi dinamiklerimizin en anlamlılarından birini daha idrak ederken Ramazan Ayı'na yaklaşıyor olmanın engin heyecan ve mutluğu içindeyiz. Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Miraç; insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuk, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım.

Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Aziz milletimizin asırlardan bu yana büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladığı mübarek Miraç Kandili de böylesi gecelerden biridir.  Bu duygu ve düşüncelerle, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili'ni tebrik eder; ülkemizde ve dünyada yaşanan üzücü olayların, acı ve gözyaşının son bularak yerini barış ve huzurun almasını temenni ederim" dedi.

Tarih 21.04.2017 14:14:23

BELEDİYE´DEN SU KESİNTİSİ AÇIKLAMASI
onkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İmaret C
15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİ UNUTULMAYACAK
Afyonkarahisar Belediyesi ve AKÜ Öğrenci Konseyi işbirliğinde, İstanbul Sanat Topluluğu t
HANE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
"Ambalaj Atıkların Geri Kazanımı" projesi kapsamında 31 Ekim-27 Aralık tarihleri arasında
Evlendirme için Gerekli Evraklar
Site Tasarım Yönetim : Bilgi İşlem Birimi.