GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ YAŞATACAĞIZ

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ YAŞATACAĞIZ

İL BAŞKANI HÜSEYİN SEZEN’DEN ZİYARET

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’i makamında kabul etti.AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mehmet Zeybek’i mazbata töreninin ardından ilk kez ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Mehmet Zeybek’e tebriklerini ileten İl Başkanı Hüseyin Sezen, başarılar diledi. Yeni görevinin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eden Sezen,  yeni dönemde Afyonkarahisar’da gönül belediyeciliğini yaşatacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise partimiz teşkilatı, milletvekillerimiz, halkımız ve kurumlarımızla birlik beraberlik içerisinde ilimizin kalkınması adına projeleri tek tek hayata geçireceklerini söyledi.

Tarih 17.04.2019 15:31:44

Tarih 17.05.2019 11:29:40

15 TEMMUZ RUHU FOTOĞRAFLARLA ÖLÜMSÜZLEŞTİ
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhur