SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

Seçim çalışmaları sırasında sürekli "sorunları yerinde çözeceğiz" mesajı veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sözünü tutuyor.

Bu doğrultuda, mahallelerindeki bazı yol ve kaldırımlarda sorunlar olduğunu belirten Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarı Selami Aksoy ve Battalgazi Mahalle Muhtarı Ahmet Sarıkaya'nın talebi üzerine bu iki mahallede inceleme yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sorunları yerinde gördü.

Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Asfalt Yol Birim Sorumlusu Kubilay Akın'ın da eşlik ettiği incelemeler sırasında, gerekli düzenlemelerin yapılması için ilgili birim müdürlerine talimat veren Başkan Mehmet Zeybek, sorunları yerinde çözüme kavuşturdu.

Başkan Zeybek daha sonra Karşıyaka Mahallesi'nde yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmasını inceledi. Sorumlu personelden çalışmaların durumu hakkında bilgi alan Zeybek, asfalt ekiplerine de kolaylıklar diledi.

Cuma Namazını, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Harbiş Mevlana Camii'nde kılan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cuma Namazı çıkışında da mahalle sakinlerinin semt pazarıyla ilgili taleplerini dinledi.

Tarih 10.05.2019 16:14:35

Tarih 21.05.2019 10:00:35

"BİR BİLENLE BİLGE NESİL" KİTAP OKUMA YARIŞM
Bu yıl 4.´sü düzenlenecek "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi Kitap Okuma Yarışması için Be
BELEDİYE MECLİSİ BU AKŞAM TOPLANIYOR
Afyonkarahisar Belediye Meclisi, bu akşam saat 18.00´de olağanüstü  toplanacak.
ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYORUZ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi´nde düzenlen EnTech Geri