GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ARTIK CEBİNİZDE

Afyonkarahisarlılar’a daha hızlı ve etkin hizmet sunmak adına sürdürdüğümüz çalışmaları, teknolojik gelişmelerle destekleyerek, ‘WhatsApp İletişim Hattı’ kurduk.

0533 911 5252 numarasını akıllı telefonlarına kaydeden vatandaşlar, belediye ile ilgili öneri ya da taleplerini, fotoğraf ve konum alanı ile birlikte, anında ve en kolay yoldan yetkililere iletilebilecek…

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ARTIK CEBİNİZDE

Afyonkarahisar Belediyesi, vatandaşların öneri, şikâyet ve taleplerini daha hızlı iletebilmeleri için WhatsApp  iletişim hattı kurdu. WhatsApp iletişim hattı ile Afyonkarahisar Belediyesi’nde yeni bir dönem başlıyor.

WhatsApp uygulaması ile vatandaşlar istek, şikayet ve önerilerini haftanın 7 günü 24 saat görsel veya yazılı mesajlarla 0533 911 5252 numaralı telefon hattına iletebilecek. Vatandaşlarımız isteklerini fotoğraf ve video çekerek veya yazı yazarak uygulama üzerinden gönderebilecek. Gelen mesajlar, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü/ Beyaz Masa üzerinden ilgili müdürlüklere iletilerek aynı hat üzerinden cevaplanacak ve gerekli çalışma başlatılacak.

Tarih 16.05.2019 16:43:37

Tarih 21.05.2019 10:03:37

"BİR BİLENLE BİLGE NESİL" KİTAP OKUMA YARIŞM
Bu yıl 4.´sü düzenlenecek "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi Kitap Okuma Yarışması için Be
BELEDİYE MECLİSİ BU AKŞAM TOPLANIYOR
Afyonkarahisar Belediye Meclisi, bu akşam saat 18.00´de olağanüstü  toplanacak.
ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYORUZ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi´nde düzenlen EnTech Geri