MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK´TAN ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK’TAN ZİYARET

Bir dizi toplantı ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş ile  Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a  Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, bürokratlar ve beraberindeki heyet katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediyemizin eğitim alanında yaptığı çalışmalar ve ilimizle ilgili bilgi verdi. Bakan Selçuk ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Zeybek günün anısına Bakan Selçuk’a Taş Medrese de üretimi yapılan kök boyadan el emeği keçe seccade ile Kızılcık Ağacı'ndan baston hediye etti. Ziyaret sonunda Bakan Ziya Selçuk, Afyonkarahisar Belediyesi’nin Onur Defterini imzalayarak duygularını kaleme aldı.

Tarih 19.06.2019 14:37:49

Tarih 19.06.2019 15:57:27

15 TEMMUZ RUHU FOTOĞRAFLARLA ÖLÜMSÜZLEŞTİ
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhur