MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK´TAN ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK’TAN ZİYARET

Bir dizi toplantı ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş ile  Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a  Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, bürokratlar ve beraberindeki heyet katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediyemizin eğitim alanında yaptığı çalışmalar ve ilimizle ilgili bilgi verdi. Bakan Selçuk ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Zeybek günün anısına Bakan Selçuk’a Taş Medrese de üretimi yapılan kök boyadan el emeği keçe seccade ile Kızılcık Ağacı'ndan baston hediye etti. Ziyaret sonunda Bakan Ziya Selçuk, Afyonkarahisar Belediyesi’nin Onur Defterini imzalayarak duygularını kaleme aldı.

Tarih 19.06.2019 14:37:49

Tarih 29.07.2019 09:58:02

"BİR BİLENLE BİLGE NESİL" KİTAP OKUMA YARIŞM
Bu yıl 4.´sü düzenlenecek "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi Kitap Okuma Yarışması için Be
BELEDİYE MECLİSİ BU AKŞAM TOPLANIYOR
Afyonkarahisar Belediye Meclisi, bu akşam saat 18.00´de olağanüstü  toplanacak.
ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYORUZ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi´nde düzenlen EnTech Geri