AFYONKARAHİSAR´IN TANITIMI ALMANYA´DA YAPILACAK

AFYONKARAHİSAR’IN TANITIMI ALMANYA’DA YAPILACAK

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP of TURKEY) tanıtımı Almanya'da yapılacak.

Dünya genelinde 80 ülkede canlı, toplam 180 ülkede yayınlanan Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP of TURKEY) Türkiye etabı ve Afyonkarahisar tanıtımı 21 Haziran Cuma günü Almanya'da düzenlenecek. Uluslararası Afyon Spor ve Motosiklet Festivali ile birlikte Afyonkarahisar'ın ev sahipliği yapacağı MXGP Türkiye'nin tanıtımına dünyaca ünlü sporcular, fabrika takımlarının yetkilileri, uluslararası medya temsilcileri ile çok sayıda üst düzey davetli katılacak. Teutschenthal şehrindeki tanıtımda Afyonkarahisar ve Türkiye ile ilgili sunumlar yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle "Spor, Turizmin Geleceğidir" kapsamında 6-8 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar'da organize edilecek Dünya Şampiyonası, Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonası'nın finalleri için yüzlerce sporcu ülkemize gelecek.

Tarih 19.06.2019 16:07:14

Tarih 19.06.2019 19:44:31

15 TEMMUZ RUHU FOTOĞRAFLARLA ÖLÜMSÜZLEŞTİ
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhur