BAŞKAN ZEYBEK´TEN REKTÖR KARAKAŞ´A ZİYARET

BAŞKAN ZEYBEK’TEN REKTÖR KARAKAŞ’A İADE-İ ZİYARET

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü (AKÜ) Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarete Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Belediye Meclis Üyesi Bahattin Savrukoğlu ile Afyonkarahisarlı İş İnsanı Mustafa Açıkgözoğlu katıldı.

Ziyarette Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında hangi alanlarda kurumsal işbirliklerinin artırılabileceği başta olmak üzere yeni dönemde müştereken yürütülebilecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Zeybek, Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar dilerken, Rektör Karakaş ise nazik ziyareti nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

Tarih 20.06.2019 17:50:15

Tarih 20.06.2019 17:51:40

15 TEMMUZ RUHU FOTOĞRAFLARLA ÖLÜMSÜZLEŞTİ
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhur