BAŞKAN ZEYBEK´E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN ZEYBEK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar  İl Müdürü Şerife Münire Burcu, Afyonkarahisar Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Ekip Lideri Hüseyin Mollaoğlu, Sinan Erçolak ve Süleyman Aydoğmuş, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya ve beraberindeki azaları, Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Çetin İnce ve beraberindekiler, ESOB Başkan Vekili Atila Kocabaş, Genel Sekreter Oğuzhan Caymaz ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, 33. Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Melih Köken yönetimi ile Fuar Hastanesi Başhekimi Şükrü Yücel ve hastane yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde Başkan Zeybek’e başarılar dileyen konuklar, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek vatandaşlarımızın teveccühüne layık olacaklarını söyledi.

Tarih 21.06.2019 08:35:48

Tarih 21.06.2019 09:09:57

"BİR BİLENLE BİLGE NESİL" KİTAP OKUMA YARIŞM
Bu yıl 4.´sü düzenlenecek "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi Kitap Okuma Yarışması için Be
BELEDİYE MECLİSİ BU AKŞAM TOPLANIYOR
Afyonkarahisar Belediye Meclisi, bu akşam saat 18.00´de olağanüstü  toplanacak.
ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYORUZ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi´nde düzenlen EnTech Geri