AFSÜ REKTÖRÜ OKUMUŞ´TAN ZİYARET

AFSÜ REKTÖRÜ OKUMUŞ'TAN ZİYARET

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş'u makamında kabul etti.

Ziyarette AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e çalışmalarında başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Nurullah Okumuş'a teşekkür ederek, işbirliğine dikkat çekti.

Başkan Zeybek, ilimizin gelişimi için ortak projelerin hayata geçirilmesi adına el birliği ile çalışacaklarını söyleyerek nazik ziyaretinden dolayı AFSÜ Rektörü Okumuş'a teşekkür etti.

Tarih 25.06.2019 09:20:51

Tarih 25.06.2019 10:05:49

15 TEMMUZ RUHU FOTOĞRAFLARLA ÖLÜMSÜZLEŞTİ
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhur