BAŞKAN ZEYBEK´E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN ZEYBEK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Uluslararası Basın Federasyonu Afyonkarahisar Genel Koordinatörü Necmettin Can, Afyon OSB ARAL Teknik Koleji Kurucusu İbrahim Tezci, Okul Müdürü Mehmet Yılmaz ve Afyon İlme Hizmet Vakfı Başkanı Muzaffer Erol, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Zeybek, çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.  Azimle, inançla samimiyetle gönül belediyeciliği sloganıyla Afyonkarahisar’da destan yazacaklarını söyleyen Başkan Zeybek, sivil toplum örgütleriyle el birliği ile çalışacaklarını kaydetti. Başkan Zeybek, “Şehrimizin sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları ilimizin tüm kesimleriyle uyumlu bir şekilde çalışarak çözeceğiz” dedi.

Başkan Zeybek’e yeni görevinde başarılar dileyen konuklar hayırlı olsun dileklerinde bulunarak ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Tarih 25.06.2019 10:03:57

Tarih 25.06.2019 10:08:00

"BİR BİLENLE BİLGE NESİL" KİTAP OKUMA YARIŞM
Bu yıl 4.´sü düzenlenecek "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi Kitap Okuma Yarışması için Be
BELEDİYE MECLİSİ BU AKŞAM TOPLANIYOR
Afyonkarahisar Belediye Meclisi, bu akşam saat 18.00´de olağanüstü  toplanacak.
ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYORUZ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi´nde düzenlen EnTech Geri