KÜLTÜR VE SANATIN YENİ ADRESİ ZAFER MEYDANI

KÜLTÜR VE SANATIN YENİ ADRESİ ZAFER MEYDANI

Afyonkarahisar Belediyesi Zafer Meydanı’nı şehrimizin en işlek, kültür sanat noktalarından biri haline getirmek için kolları sıvadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar doğrultusunda Zafer Meydanı kültür- sanatın yeni adresi oluyor.

Geçtiğimiz hafta Belediyemiz tarafından karikatürist, ressam ve sokak sanatçılarına yapılan çağrı karşılığını buldu. Zafer Meydanı’nda yeteneklerini sergileyenler aynı zamanda ekonomilerine de katkı sağlayarak açtıkları sergilerle büyük ilgi topladı. Gerek belediyemiz gerekse Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda el emeği göz nuru eserlerinde sergilendiği Zafer Meydanı adeta kültür ve sanat merkezi haline geldi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen Zafer Meydanı’nda beğeniye açılan kültür sanat noktalarını gezdi.  Bu sıra Karikatürist Pelin Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in porte ve karikatürünü çizdi.

Hem Zafer Meydanı’nı hemde şehrimizin bir çok tarihi mekanını canlı tutmak için bir dizi proje üreteceklerini söyleyen Başkan Zeybek, “Zafer Meydanımız halkımızın etkinliklerine ev sahipliği yapmaya başladı. Burada yerel sanatçılarımız, ressamlarımız, karikatüristlerimiz sanatlarını icra ediyorlar. Bunun yanında el emeği, göz nuru eserler burada halkımızın beğenisine sunuluyor. Meydana ayrı bir hareketlilik getirdiler. İnşallah ilerleyen günlerde bu hareketlilik daha da artarak devam edecek. Meydanımız her türlü sosyal etkinliğe açık olarak halkımızın hizmetinde olacak.

Tarih 9.8.2019 19:10:10

Tarih 3.9.2019 09:34:52

BAŞKAN ZEYBEK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yarenler ve Yunus Emre Mahallelerinde devam eden yol