AFYON MOTOFEST´DE EĞLENCE ZİRVE YAPTI

HEYECAN VE EĞLENCE BU FESTİVALDE

AFYON MOTOFEST’DE EĞLENCE ZİRVE YAPTI

6-7-8 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) ve NG Afyon Spor ve Motosiklet Festivalinde coşku adeta doruğa ulaştı.

İlk gün açılış seremonisi ile başlayan etkinliklerde ünlü şarkıcı Fedon konserinin ardından günün aydınlanması ile birlikte festival alanına akın edenler renkli görüntülere sahne oldu. NG Afyon Spor ve Motosiklet Festivaline gerek yurt dışından gerekse ülkemizden ve ilimizden binlerce konuk birbirinden farklı spor ve eğlence organizasyonlarında gönüllerince eğleniyor.

Festivala gelen konuklar kamp alanı, mini golf, canlı langırt, mini atv, zipline, tırmanma duvarı, çocuk etkinlikleri,  yine çocuklar için motosiklet eğitimi, geleneksel sokak oyunları, klasik araba – motosiklet sergisi, motosiklet gösterisi, sujeti-flyboard gösterisi gibi bir çok spor etkinliğinin keyfini çıkarıyor.

Afyonkarahisar Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından festival alanına kurulan stand da büyük ilgi görüyor. İlimizin tarihini, kültürünü, turizmini ve el sanatlarını festivale katılan konuklara yansıtmak amacıyla kurulan stand ziyaretçi akınına uğruyor.

Tarih 08.09.2019 13:58:58

Tarih 26.09.2019 10:37:33

BELEDİYE İLE BEM-BİR-SEN ARASINDA SDS İMZALA
Afyonkarahisar Belediyesi ile yetkili sendika Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi arasında