HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRDÜK

HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRDÜK

Gönül belediyeciliğini şehrin her alanına yansıtmaya çalışan Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye hizmetlerini vatandaşının ayağına götürdü.

Test aşamasından geçen Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracı, pazaryerlerinde hizmet vermeye başladı Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil araç, vatandaşlarımızın hem istek ve şikayetlerini topluyor, hem de Belediyemize bağlı tüm tahsilat işlemlerini Belediye'ye gelmeden yapabilmelerini sağlıyor.

Tahsilat işlemlerinin yanı sıra, ön ödemeli su sayaç kartı yüklemesinin de gerçekleştirildiği araçtan, ödemeler nakit ya da kredi kartı ile yapılabiliyor. Mahallelerin en yoğun olduğu yerlerde hizmet verecek Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracı, ilk hizmetini Sahipata Pazaryerinde vermeye başladı.

Bu uygulamayla birlikte hizmeti vatandaşlarımızın ayağına getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Ulaşım, zaman, sağlık gibi problemlerden dolayı belediye hizmet binasına gelemeyen hemşehrilerimiz için Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracını hemşehilerimizin hizmetine aldık. Bu uygulamamız sayesinde vatandaşlarımız dilek, şikayet ve temennilerini anında ekiplerimize bildirebiliyor.” diye konuştu.

Tarih 24.09.2019 17:02:23

Tarih 13.11.2019 09:15:30

GAZİANTEP VE HATAY´A "GASTRONOMİ GEZİSİ"
Afyonkarahisar, UNESCO tescilli mutfağını tüm dünyaya tanıtmak adına şehrin tüm kurumları