CUMHURBAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Dünya Motokros Şampiyonası 2020 yarışları yeniden Cumhurbaşkanlığı himayesine alındı.

CUMHURBAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Afyonkarahisar’ın Dünya Motokros Şampiyonası yolculuğu devam ediyor. 2018 yılında yapılan ilk şampiyonanın ardından, bu yıl ikincisi Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen dev organizasyon, 2020 yılında yine şehrimizin ev sahipliğinde ve yine Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı İnternet Sitesi’nde “Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde Yer Alan Projeler” arasına Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP of Turkey) 2020 yarışları da dahil edilirken, şampiyona ile ilgili şu ifadelere yer verildi: “Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP of Turkey) ile ülkemizin motor sporları ve spor turizmi alanında uluslararası düzeyde tanınırlığını arttırmak, ülkemizdeki spor turizmini çeşitlendirmek ve yılın tamamına yaymak hedeflenmektedir. Motor sporları arasında önemli yere sahip olan Dünya Motokros Şampiyonası 20. Etabı, 5-6 Eylül 2020 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecektir.”

2020 Dünya Motokros Şampiyonası’nın da Cumhurbaşkanlığı himayelerine alınmasının Afyonkarahisar için gurur verici bir gelişme olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sunarak, şampiyonanın ilimiz ve ülkemizin tanıtımı adına bulunmaz bir fırsat olduğuna kaydetti.

Bu yıl düzenlenen yarışmaların geçen yıldan elde edilen tecrübeler ışığında daha fazla ilgi gördüğünü aktaran Başkan Zeybek, 2020 yılında düzenlenecek şampiyonada şehrimizi ve ülkemizi yine en güzel şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Organizasyonun önümüzdeki yıl da Cumhurbaşkanlığı himayesine alınmasının Afyonkarahisar’ın tanıtımı için atılmış en büyük adımlardan birisi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ilimiz açısından büyük kazanım olduğunu söyledi. Başkan Zeybek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’a ayrı bir önem vermektedir. Bizler de inşallah bu onuru en güzel şekilde yaşatacağız, ülkemizi ve ilimizi dünyaya bir kez daha en güzel şekilde tanıtacağız. Bize bu onuru, temsil hakkını layık gören başta ülkemizdeki bütün güzelliklerin mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi.

Tarih 15.10.2019 12:43:47

Tarih 13.11.2019 09:29:24

GAZİANTEP VE HATAY´A "GASTRONOMİ GEZİSİ"
Afyonkarahisar, UNESCO tescilli mutfağını tüm dünyaya tanıtmak adına şehrin tüm kurumları