KARDEŞ ŞEHİR HAMM´DAN ZİYARET

KARDEŞ ŞEHİR HAMM’DAN ZİYARET

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kardeş şehir Almanya’nın Hamm Büyükşehir Belediyesi Sosyal, Uyum ve Entegrasyon Dairesi Başkanı Wolfgang Müller ve Hamm Büyükşehir Belediyesi Kardeş Şehir Koordinatörü Sinan Karaağaç’ı makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, konuklarıyla yakından ilgilendi. Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’un da yer aldığı ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kardeş şehirlerarasında önümüzdeki süreçte yapılması planlanan ortak işbirliği projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonunda Wolfgang Müller, Başkan Zeybek’e Hamm kentinin simgesi olan fil figürünü hediye etti.

Tarih 17.10.2019 11:35:32

Tarih 17.10.2019 14:20:58

BAŞKAN ZEYBEK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yarenler ve Yunus Emre Mahallelerinde devam eden yol