MUHTARLAR DERNEĞİ´NDEN ZİYARET

MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği yönetimini makamında ağırladı.  Dernek Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, muhtarlarımızın destekleriyle hedeflenen hizmetleri daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Zeybek, “Muhtarlarımız bizim yol arkadaşlarımız. Mahallelerdeki gözümüz, kulağımız. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek, şehrimizin gelişimi adına el birliği ile çalışacaklarını ifade etti. Mahallelerin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet noktasında büyük gayret gösteren Başkan Zeybek’in muhtarlara özel önem verdiğini söyleyen Uygur; Belediyenin çalışma ve projelerinin  her an kendilerinin bilgisine sunulduğu söyleyerek tüm mahalle muhtarlarının Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Tarih 18.10.2019 15:26:30

Tarih 18.10.2019 15:28:47

EBRU FESTİVALİ ZAFER MEYDANI´NDA AÇILDI
  Ahmet Şemsettin Karahisari Kültür ve Sanat Günleri kapsamında, Afyonkarahisar Belediyes