ATIKSU ARITMA BİRLİĞİ TOPLANDI

ATIKSU ARITMA BİRLİĞİ TOPLANDI

Afyonkarahisar Atıksu Arıtma Kurma ve İşletme Birliği, Birlik Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığında toplandı. Atıksu Arıtma Tesisi Prof.Dr. Veysel Eroğlu Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı, bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı.

2020 yılı bütçe atteklifinin görüşüldüğü toplantıda yine 2020 yılı Atıksu Bertaraf bedelleri ve laboratuar ücret tarifeleri belirlendi. Atıksu Arıtma Tesisi’ne Güneş Enerji Santrali yapılması ve İller Bankası’ndan kredi kullanılması hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.Toplantı öncesi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve birlik üyeleri tesiste incelemelerde bulundu. Birlik Müdürü Övgü Coşkun, tesisin çalışmalarına ilişkin Başkan Zeybek ve birliğe üye belediye başkanlarına bilgi verdi.

Tarih 14.11.2019 16:47:16

GAZİANTEP VE HATAY´A "GASTRONOMİ GEZİSİ"
Afyonkarahisar, UNESCO tescilli mutfağını tüm dünyaya tanıtmak adına şehrin tüm kurumları
SEVİM ZEYBEK MUHTAR EŞLERİYLE BULUŞTU