TEBRİKLER BETÜL ÇAVDAR

AVRUPA ŞAMPİYONU MERYEM BETÜL ÇAVDAR’DAN ZİYARET

TEBRİKLER BETÜL ÇAVDAR

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İtalya’nın Bari kentinde düzenlenen Para Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan hemşehrimiz Meryem Betül Çavdar’ı makamında kabul etti.

Uluslararası alanda ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marş’ımızın dinletilmesinde emeği geçen Ay Yıldızlı Şampiyon Meryem Betül Çavdar’ı gönülden tebrik etti. Milli sporcumuzun tarihi bir başarıya imza attığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, başarılarının devamını diledi. Milli sporcumuz Betül Çavdar ise ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.Başkan Zeybek gururumuz Meryem Betül Çavdar’a ziyaretin anısına Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Tarih 15.11.2019 14:23:08

Tarih 15.11.2019 14:24:41

GAZİANTEP VE HATAY´A "GASTRONOMİ GEZİSİ"
Afyonkarahisar, UNESCO tescilli mutfağını tüm dünyaya tanıtmak adına şehrin tüm kurumları