HALKIN İÇİNDEN BAŞKAN GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Mahalle ziyaretleriyle halkımızın talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,’in bu haftaki adresi Yenice Mahallesi oldu.

HALKIN İÇİNDEN BAŞKAN GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Seçim çalışmaları sırasında sürekli "sorunları yerinde çözeceğiz" mesajı veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sözünü tutuyor.Cuma namazı sonrası Yenice Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Zeybek, mahallenin eksiklerini, halkımızın dertlerini dinledi.Daha sonra Fatih Mahallesi’ne geçen Başkan Zeybek, Fatih Mahallesi Taş Ocakları Yolundaki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Burada vatandaşlarımızın çalışmalara ilişkin taleplerini alarak ortak çözümler bulan Başkan Zeybek, ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı.

Ziyarette mahalle sakinleri, bölgede tamamlanan yağmur ve içme suyu hattı yenileme çalışmaları dolayısıyla Başkan Zeybek’e teşekkür etti.Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise ”Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yoğun kullanım zamanlarında basınç sıkıntısı yaşayan abonelerimizin sorunları çözülerek, Fatih ve Eşrefpaşa mahallelerine yüksek debi ve basınçlı içme suyu sağlamış oldu. Yine bu çalışmalar kapsamında aşırı yağmurlarda etkilenen caddelere yağmur suyu hattı ve menfezleri yapılarak yoğun yağışlarında ortaya çıkan olumsuzluklar için gerekli önlemler alındı. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Tarih 15.11.2019 15:33:50

İÇME SUYU ARITMA TESİSİNE ZİYARETLER DEVAM E
  Türkiye´de örnek tesis olan Belediyemiz İçme Suyu Arıtma Tesisi´ni Afyon Kocatepe Ünive
GAZİANTEP VE HATAY´A "GASTRONOMİ GEZİSİ"