EMLAK VERGİSİNDE SON GÜN 30 KASIM

EMLAK VERGİSİNDE SON GÜN 30 KASIM

Emlak Vergisi 2. taksit ödeme süresi 30 Kasım Cumartesi  günü mesai bitiminde sona erecek. 1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu ve 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında 2019 yılı Emlak Vergileri ve Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksit ödemeleri 30 Kasım Cumartesi günü sona erecek.  Mükelleflerimiz ödemelerini Belediyemiz veznelerinden, www.afyon.bel.tr  web sayfamız üzerinden yapabileceklerdir. Süresinde ödenmeyen vergiler için gecikme zammı tahakkuk ettirileceğinden, mükelleflerimizin vergi ödemelerini süresinde yapmaları önemle duyurulur.

Tarih 15.11.2019 16:57:43

GAZİANTEP VE HATAY´A "GASTRONOMİ GEZİSİ"
Afyonkarahisar, UNESCO tescilli mutfağını tüm dünyaya tanıtmak adına şehrin tüm kurumları
SEVİM ZEYBEK MUHTAR EŞLERİYLE BULUŞTU