TAŞ OCAKLARI YOLU ÇÖZÜLÜYOR

TAŞ OCAKLARI YOLU ÇÖZÜLÜYOR

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.  Seçim öncesinde, gittiği her noktada ve çıktığı her platformda, "Sorunları yerinde çözeceğiz" diyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her Cuma, Cuma namazı sonrası geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerinde bu hafta Fatih Mahallesi’ne yaptı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve Birim Müdürleri ile birlikte Fatih Mahallesi’ne konuk olan Başkan Zeybek, devam eden çalışmalara ilişkin bilgi alarak vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi.

"GELİŞ GİDİŞ ÇİFT YÖNLÜ OLACAK"

Ziyarette Başkan Zeybek, Fatih ve Eşrefpaşa Mahallelerini birbirine bağlayan Taş Ocakları yolunun çözüme kavuşturulması talimatında bulundu. Bölgede yapılacak çalışmayla birlikte trafik akışını rahatlatacaklarını söyleyen Başkan Zeybek, yolun geliş gidiş çift yönlü olacağını ifade ederek orta refüj ve yeşil alan düzenlemesiyle birlikte her iki mahalleye yakışacak bir yol oluşturacaklarını söyledi.

"GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ DEMEK HİZMET DEMEK"

Gönül Belediyeciliği ile yola çıkan Başkan Zeybek ve ekibi tebrik eden AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Gönül Belediyeciliği demek, hizmet belediyeciliği demek. Başkanımız sağolsun halkımızın içinde, sorunlarını dinliyor, çözüm üretiyor” dedi.

"BAŞKANIMIZ HALKIMIZIN DERTLERİYLE DERTLENİYOR"

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ise “AK Parti ic?in siyaset, adaletin ve kalkınmanın tesis edilmesinin aracıdır. Biz, siyasetimizi adalet uğruna yapıyor, Vatandaşlarımızın hak ettikleri refah ve eşitlik düzeninde yaşamaları, kalkınmış bir ülkenin vatandaşları olmaları için mücadele veriyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'de halkımızın dertleriyle dertlenerek 'Gönül Belediyeciliği'ni  Afyonkarahisar’da en güzel şekilde icra etmektedir” dedi.

Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Özkaya ve Eşrefpaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Doğankaya ise yılların sorunu olan Taş Ocakları yolunun çözüm kavuşacak olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Zeybek’e teşekkür ettiler.

Tarih 3.7.2020 16:21:48

Tarih 3.7.2020 17:03:58

BAŞKAN ZEYBEK ANKARA´DA TEMASLARDA BULUNDU
   Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, dün bir dizi Ankara´da temaslarda bulu